Logo, gekleurde verfvlek met Natascha Brouwer in letters er overheen

Kinderboekjes van Natascha een plezier voor jong en oud

Door werken met kinderen en de ervaringen als moeder borrelen er veel leuke en nuttige ideeën op. Die ideeën mengt ze met veel fantasie en creativiteit tot prachtige, leerzame en grappige kinderboekjes. Een aantal van die boekjes zijn nu uitgebracht, maar er liggen ook nog stapels "op de plank". Bekijk hieronder de boeken die al verkrijgbaar zijn (via bol.com, uitgeverij, of stuur een mailtje) en de boeken die nog "op de plank liggen".

Esther, David, Abraham, Mozes en Maria voor peuters

Voor Gideon is de serie “Bijbelfiguren” opgezet. De kartonnen boekjes vertellen op een grappige en voor peuters begrijpelijke manier het verhaal van de hoofdpersoon met een korte boodschap die past bij de belevingswereld van een peuter.

Afmeting: 12 x 141 x 141mm
Uitvoering: “peuter-proof” kartonnen voorleesboekje
Geschikt voor: vanaf 3 jaar

David, Esther en Abraham

De boekjes Esther, David, Abraham, Mozes of Maria bestellen?

De bijbelfiguren boekjes zijn €6,95 per stuk (exclusief verzendkosten). Stuur een mailtje met je bestelling en het verzendadres naar adminstratie@nataschabrouwer.nl. Verzendkosten worden berekend op basis van bestelling en adres. Dan krijg je een betaalverzoek en wordt de bestelling verzonden

Op zoek naar God

Het prentenboek “Op zoek naar God” gaat over een over een kikker die bij God wil zijn. En God woont in de hemel. Dus probeert hij in de hemel te springen. Maar de hemel is erg hoog! Gelukkig krijgt hij hulp. Lukt het ze om God te vinden?

Een prachtig verhaal waarin duidelijk wordt gemaakt dat God overal en altijd bij je is, ook als je Hem niet kan zien.

ISBN 978-90-5999-078-4
Afmeting: 11 x 250 x 177 mm
Uitvoering: Harde kaft
Geschikt voor: 4-12 jaar

Op zoek naar God

Op zoek naar God bestellen?

Het boekje "Op zoek naar God" kost €9,95 (exclusief verzendkosten). Stuur een mailtje met je bestelling en het verzendadres naar adminstratie@nataschabrouwer.nl. Verzendkosten worden berekend op basis van bestelling en adres. Dan krijg je een betaalverzoek en wordt de bestelling verzonden


Boekjes die nog "op de plank liggen"

Hieronder volgt een greep uit de lijst van prachtige verhalen die liggen te popelen om gelezen te worden. Ze zijn nog niet te koop en we zoeken nog een uitgever om daarbij te helpen. Ben je of ken je een uitgever die dit een leuk project vindt? Neem dan contact met Natascha 😊.

Te groot voor op schoot

Reus wil dolgraag bij iemand op schoot.. Maar hij is te groot en iedereen die hij vindt is te klein. Vindt hij uiteindelijk iemand die groot genoeg is voor zijn reuzebillen?

Een mooi kinderboek met grote kleurrijke platen die tot de verbeelding van kinderen spreekt.

Te groot voor op schoot

Tellen met kroeltjes en kusjes

10 lieve woordjes, fluister ik in je oortjes.

Tellen met kroeltjes en kusjes is een doe-boek. Een boekje waarbij niet alleen het tellen, maar vooral de liefdevolle interactie tussen voorlezer en kind centraal staat.

Te groot voor op schoot

Kiekeboe

Olifantje verveelt zich ontzettend. Er is helemaal niemand om mee te spelen. Totdat hij wat hoort.. Het olifantje gaat op zoek naar wat dat was en beleeft vervolgens een avontuur met zijn nieuwe vriendjes.

Een vrolijk boekje voor peuters (2-4 jaar). Het is een leuk, grappig en een beetje ondeugend verhaal. En daarnaast ook leerzaam: verschillende benoembare emoties komen aan bod zoals verveling, frustratie en blijheid en begrippen in ruimtelijke ordening zoals links, rechts, boven, onder.

Te groot voor op schoot

Professor Wifi

Een leuk en spannend leesboek met illustraties voor kinderen vanaf 6 jaar.

Professor Wifi is een professor die de vreemdste uitvindingen heeft gemaakt. Hij woont op een eiland waar de Koning de baas is. Zijn 3 ministers proberen te zorgen dat alles altijd goed verloopt maar dat gaat wel eens mis. Professor Wifi schiet te hulp!